Olathe Transfer Station

WCI was contracted by the City of Olathe to remove all existing damaged exterior wall/roof paneling and replace with new 26 gauge metal panels. The existing canopy at the office area was disassembled for wall paneling replacement, rebuilt and skinned with architectural standing seam roof panels and flush profile soffit panels. The Building is aprx 9,000 square feet with a 50' eave height at the southern endwall. WCI supplied and installed fiberglass eave lights to bring in natural lighting for the City's operations as well. Project Completion November 2017.

After WCI
North Endwall
Before WCI
Existing North Endwall prior to demo
After WCI
West Sidewall
Before WCI
West Sidewall
After WCI
South Endwall
Before WCI
South Endwall prior to demo
After WCI
East Sidewall
Before WCI
East sidewall prior to demo
Show More

© 2019 by Weigel Construction Inc. Wix.com