Olathe Transfer Station

WCI was contracted by the City of Olathe to remove all existing damaged exterior wall/roof paneling and replace with new 26 gauge metal panels. The existing canopy at the office area was disassembled for wall paneling replacement, rebuilt and skinned with architectural standing seam roof panels and flush profile soffit panels. The Building is aprx 9,000 square feet with a 50' eave height at the southern endwall. WCI supplied and installed fiberglass eave lights to bring in natural lighting for the City's operations as well. Project Completion November 2017.

After WCI
After WCI

North Endwall

press to zoom
Before WCI
Before WCI

Existing North Endwall prior to demo

press to zoom
After WCI
After WCI

West Sidewall

press to zoom
Before WCI
Before WCI

West Sidewall

press to zoom
After WCI
After WCI

South Endwall

press to zoom
Before WCI
Before WCI

South Endwall prior to demo

press to zoom
After WCI
After WCI

East Sidewall

press to zoom
Before WCI
Before WCI

East sidewall prior to demo

press to zoom